Tudástár / Gépjármű ügyintézés / A Carnotie autós alkalmazása lett "Az Év Kreatív Megoldása"

A Carnotie autós alkalmazása lett "Az Év Kreatív Megoldása"

2023.02.07.


A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett “Az Év Honlapja” versenyen idén a Carnotie lett "Az Év Kreatív Megoldása".

Regisztráld autódat a Carnotie alkalmazásban!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre kimagaslóan sok, összesen 227 nevezés érkezett, és a neves szakmai zsűri döntése alapján a Carnotie online autókezelő oldala kapta a fődíjat "Az Év Kreatív Megoldása" kategórián belül.

„Idén különösen sok kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsűri. A Cartonie-ban azt szerettük meg, hogy egy igazi hiánypótló fejlesztés. Sokszor a rengeteg  feladatunktól már nem marad időnk az autónkra, alig bírjuk észben tartani a szervizeket, a biztosításokat, az autópálya matricáinkat, az üzemanyag felhasználásról már nem is beszélve... mindezt megsokszorozva a céges flotta adta létszámmal. Remek, hogy ezt a sok feladatot mostantól átveszi tőlünk a Carnotie. A feladatainkkal együtt az Év Kreatív Megoldása Díjat is szeretnénk átadni! Gratulálunk!” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Carnotie oklevél

Nagyon megtisztelő ez a szakmai elismerés a Magyar Marketing Szövetség részéről. Az Év Kreatív Megoldása Díj azt jelenti számunkra, hogy a professzionális zsűri is úgy értékelte, van keresnivalónk a piacon. A Carnotie Magyarország első és egyetlen online autókezelő megoldása, amelyet ezért jelenleg már közel 23 000 magánszemély és cég használ gépjárművei nyilvántartására és online kezelésére” - mondta Gyuris Gergely, a Carnotie ügyvezető igazgatója.


A Carnotie Magyarország egyetlen autókezelő platformja, ahol jelenleg több mint 23 000 felhasználó kezeli járműveit. A Carnotie az autósok számára készült, az autó használatát és üzembentartását elősegítő webes és mobilos alkalmazás. A fiókon belül egy helyen tárolható minden fontos adat, dátum és költség, ami az autóhoz kapcsolódik.

Carnotie "Az Év kreatív honlapja" díjkiosztó
Carnotie "Az Év kreatív honlapja" díjátadó
Carnotie "Az Év kreatív honlapja" díj

 

Tedd zsebre az autód...

... és intézz el mindent, ami az autózással kapcsolatos, kényelmesen, egy helyen!

Regisztrálom az autómat